tubularsistem.ro

Electronic Market Kft.

Sistem de rack tubular

Katalógus: Unijoint catalog_web
Firma noastra se ocupa de proiectarea si constructia sistemelor de rafturi inter-productie si depozitare, cu o experienta de peste 10 ani in Ungaria. Instrumentele inovatoare pe care le oferim ușurează munca și economisesc spațiu, forță de muncă, timp și bani. Pe lângă sistemele de rafturi pentru depozit, ajutăm cu produse personalizate în toate etapele producției, realizăm depozitare materiale, rafturi de depozitare a produselor, mese de lucru și bancuri de lucru, linii de celule de producție, contoare de afișare, rafturi de depozitare panouri și scule, stații de ambalare și asamblare, suporturi pentru mașini, mese rulante, alimentatoare și depozitare materiale cu role, șină cu role, linie de producție, panou publicitar, container de depozitare, mașini conectabile, suport pentru role. De asemenea, distribuim produse suplimentare, cum ar fi plăci kanban, alcool izopropilic, izopropanol, gitterbox, mănuși ESD.

PRINCIPII ALE FILOZOFIEI LEAN

Sensul inițial al cuvântului slab este „zvelt”. Filosofia Lean este o metodă de organizare a companiei al cărei scop este să-și producă produsele și serviciile în cel mai economic mod posibil. Ceea ce nu are valoare pentru client este considerat o pierdere, o risipă.
Principiile de bază ale Lean: – respectul față de oameni Prin aceasta înțelegem nu doar respectul față de client, ci și respectul față de angajații companiei. Organizația lean ține cont de opiniile și ideile angajaților, îi implică în îmbunătățirea continuă a operațiunilor companiei și îi încurajează să-și dezvolte propriile abilități. – reducerea continuă a pierderilor și a activităților inutile, străduindu-se să producă valoarea perfectă. Valoarea este ceea ce clientul este dispus să plătească, care se apropie cel mai mult de așteptările și nevoile clientului. Scopul de bază al unei organizații lean este acela de a elimina procesele și pierderile care nu creează valoare din activitate.

KAIZEN - SCHIMBAREA E BUNĂ

Kaizen este un cuvânt japonez format din două caractere care înseamnă schimbare în bine. Acoperă o tehnică de dezvoltare a productivității cu costuri reduse și un mod de gândire, al cărui scop este îmbunătățirea unei activități pas cu pas și creșterea eficienței proceselor. Pentru aceasta, se folosește participarea, experiența și cunoștințele persoanelor implicate. Kaizen este de fapt un instrument de operare Lean, o metodă de dezvoltare a sistemului de producție.

UTILIZAREA SISTEMULUI DE LOGISTICĂ ȘI SISTEMUL DE SCHELE DE FABRICAȚIE ÎN CADRU DE TEVI ÎN UN MEDIU LEAN-KAIZEN

Utilizarea sistemelor tubulare de inter-producție și rack logistice poate fi bine integrată în funcționarea conceptului Lean-Kaizen. Prin conectarea conductei slabe și a setului de conectori corespunzător, o listă lungă de idei de aplicații poate fi implementată într-un timp scurt. Putem realiza chiar și sisteme de stocare, cărucioare de manipulare a materialelor, mese rulante, locații de role, mese de lucru de asamblare, bănci de ambalare sau alte variante ale modelelor Kaizen. Asamblarea sistemului de cadru de tuburi nu necesită expertiză, cerințele de scule sunt, de asemenea, minime, deoarece un tăietor de țevi și o cheie hexagonală sunt suficiente. Întrucât este un sistem modular, conductele și elementele pot fi refolosite de mai multe ori după demontarea vechiului model, care nu mai este necesar, iar din acestea se poate construi o altă aplicație conform noilor cerințe.

ISTORIA INVENȚIEI SISTEMULUI DE ECHAFOLDARE TUBULARĂ ȘI DESCRIEREA FUNCȚIONĂRII SA

Mediul economic de astăzi ne cere în special să căutăm noi soluții rentabile, să ne adaptăm rapid la schimbările pieței și să optimizăm producția și alte procese.

Ideea de fabricație flexibilă vine din Japonia. Deja în anii 1960 și 1970, producătorul auto japonez Toyota a colectat o serie de modele de producție de succes care oferă elementele Lean Manufacturing (lean manufacturing) și Kaizen (îmbunătățire continuă, îmbunătățire). Această abordare pune mare accent pe eficiența costurilor, minimizarea pierderilor de producție și stocurilor, eliminarea operațiunilor și așteptările inutile, fluxul continuu, rezolvarea eficientă a problemelor, flexibilitatea și implicarea angajaților implicați în procese. Unul dintre mijloacele de implementare a conceptului Lean Manufacturing este sistemul de inter-producție cu cadru tubular și sistem de rafturi pentru depozitare. Combinăm doar elementele de conectare și țevile cu câteva accesorii, totuși se nasc concepte și idei inovatoare care fac munca mai ușoară și mai rapidă.

De când Lean Manufacturing a început în fabricile japoneze Toyota, aplicarea sa de producție a fost inițial semnificativă în industria auto, printre producătorii de mașini și companiile furnizoare ale acestora. Astăzi, însă, alți jucători din sfera economică încep să recunoască beneficiile sistemului și îl folosesc pe scară largă. Nu este doar un sistem de inter-producție, este folosit în depozite, supermarketuri, spitale, fabrici farmaceutice, tipografii, zone de administrare și logistică, așa că, pe lângă sectorul de producție, este folosit și în sectoarele comerciale și de servicii.

PIPE JOINT SYSTEM

Sistemul de cadru tubular se bazează pe un tub cu diametrul exterior de 28 mm, disponibil în lungimi de 4 metri. Țevile sunt realizate cu grosimi diferite de perete, avem și țevi cu grosimea peretelui de 0,7 mm, 1 mm și 2 mm. Este disponibilă într-o versiune lucioasă din oțel inoxidabil fără strat ABS și în diferite culori (albastru, alb, gri, bej fildeș). Dacă doriți să utilizați sistemul de cadru cu tuburi într-un mediu protejat ESD, vă recomandăm tubul nostru inoxidabil lucios fără acoperire ABS sau tubul nostru ESD acoperit cu ABS negru. Țeava poate fi tăiată la dimensiune cu un ferăstrău cu bandă sau cu un tăietor de țevi, aceasta dă cadrul modelului dorit.

Sistemul include un set de cleme de conectare, structura conductei poate fi asamblată într-un produs finit variind acestea. Tot ce ai nevoie este o cheie Allen #6. Clemele metalice sunt disponibile pe negru și nichel, doar varianta cu nichel este potrivită pentru zonele protejate ESD.

Rândurile de role pot fi, de asemenea, tăiate la dimensiunea dorită din fibre de 4 metri. Vindem siruri de role de 40 mm, 60 mm si 80 mm latime, cu si fara janta, cu role albe sau versiune neagra protejata ESD. Rândurile de role se fixează pe cadrul țevii prin simpla plasare a elementelor de susținere a rândului de role reglabile proiectate în acest scop, nu sunt necesare unelte speciale sau echipamente tehnice.

Pentru a obține rezultatul final, puteți găsi și o selecție largă de alte accesorii pentru sistemul de cadru tubular: roți, baze, conectori pentru țevi, elemente de fixare a raftului și suport pentru masă, suporturi pentru etichete, capace de capăt pentru țevi, accesorii din plastic.

Din elementele modulare de mai sus pot fi realizate combinații variate și schimbătoare, iar soluțiile flexibile și inovatoare pot fi dezvoltate în continuare în funcție de experiența angajaților implicați – acestea sunt utilizate fie în depozit, fie în zona de producție.

EXISTA O SARCINA DE REZOLVAT LA FIRMA DVS.?

Dacă există o nouă sarcină de stocare sau producție care așteaptă să fie rezolvată la compania dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați. Experții noștri își proiectează ideea în 3D, pe care o perfecționează până când vă satisface așteptările. Asamblarea va fi efectuată la noi sau la locația dumneavoastră într-o perioadă scurtă de timp după acceptarea desenului finalizat.

Dacă știți deja exact ce fel de modul de cadru tubular doriți, l-ați proiectat și îl veți asambla singur, trimiteți-ne lista de piese prin intermediul unuia dintre contactele noastre și vă vom oferi o cotație de preț pentru cerințele dvs. de material în scurt timp .

Dupa comanda, elementele sistemului de cadru tubular pot fi ridicate imediat in marele nostru depozit, dar ne angajam si livrare in toata tara.

Birou

1106 Budapest, Szellőrózsa u. 12.

Depozitare

2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút 7B.

livrare