tubularsistem.ro

Electronic Market Kft.

Avantajele sistemului de schele tubulare

Scopul eficienței este de a obține un rezultat dat cu o investiție cât mai mică sau de a obține un rezultat cât mai mare cu o investiție dată. Elementele tubulare pot fi variate, pot fi chiar demontate și reasamblate de mai multe ori.

Regula FIFO determină ordinea producției, adică materialul, componenta sau produsul care a sosit primul trebuie să părăsească mai întâi depozitul. Luăm în considerare această regulă atunci când proiectăm rafturile de reumplere. Desemnăm o latură de încărcare și descărcare, iar fluxul fizic de material este facilitat de proiectarea rândurilor de role înclinate.

JIT înseamnă că produsul solicitat este mutat și fabricat în cantitatea necesară și la timpul necesar, scopul său este reducerea timpului de producție. Cu ajutorul produselor noastre, kanban poate fi implementat și ca instrument JIT.

Stand tubular, cărucior, masă sau celulă de producție completă, cu picioare rulante sau fixe, rafturi sau rotile, protejate ESD sau design standard, pot fi selectate în dimensiuni individuale.

Asamblarea sistemului de cadru cu tuburi slabe nu necesită expertiză, după ceva practică, pot fi realizate o mare varietate de aplicații.
Ideile Kaizen pot fi implementate imediat și pot fi variate după cum este necesar.

Dacă fluxul de lucru necesită o aplicație diferită din cauza schimbărilor în nevoile clienților, sistemul de rack poate fi dezasamblat și integrat în alte module.

Țevile și rândurile de role pot fi tăiate la orice dimensiune, deci este suficientă asamblarea dispozitivelor de dimensiunea, designul și capacitatea de încărcare optime din sistem.

Mediul de producție poate fi modificat în funcție de modificările nevoilor clienților cu ajutorul sistemului de logistică tubulară și inter-producție.

Unul dintre principiile de bază ale producției lean este respectul față de oameni, important este ca cei care efectuează munca să lucreze într-un mediu de lucru sănătos din punct de vedere ergonomic. La proiectarea schelei noastre tubulare trebuie luate în considerare și înălțimea, caracteristicile fizice și confortul muncitorilor.

Conform principiului Kaizen, fiecare problemă este, de asemenea, o oportunitate de dezvoltare și îmbunătățire continuă, iar rezolvarea situației necesită angajament și participare din partea tuturor membrilor organizației. În toate cazurile, proiectarea și implementarea sistemelor de cadru de conducte se realizează cu implicarea lucrătorilor implicați în zona dată.

Producția slabă este o filozofie care prioritizează satisfacerea nevoilor clienților. O companie slabă înțelege ce valoare se așteaptă clientul și apoi își dezvoltă activitățile în primul rând pe baza acesteia. Scopul său este ca firma să producă produsul cât mai economic posibil. Într-un mediu de producție în schimbare dinamică, utilizarea conductelor slabe este obișnuită.

Birou

1106 Budapest, Szellőrózsa u. 12.

Depozitare

2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút 7B.