tubularsistem.ro

Electronic Market Kft.

Stand de rulare

Raft rulant: raft mobil de inter-producție sau de depozitare cu cadru tubular cu design de rând de role sau rafturi. Sunt pregatite pentru depozitarea materialelor sau a marfurilor, pentru deservirea locurilor de munca, si pentru diverse aplicatii logistice in functie de nevoile clientilor.

Avantaje

Rafturile rulante sau sistemele mobile de depozitare sunt sisteme de depozitare care sunt amplasate pe roți sau roți, astfel încât să poată fi mutate cu ușurință pe șantier. Aceste sisteme au multe avantaje care contribuie la o utilizare mai eficientă a muncii și a spațiului. Să aruncăm o privire la aceste beneficii:

  • Optimizarea utilizării spațiului: Rafturile rulante folosesc eficient spațiul disponibil. Datorită roților, sistemul poate fi mutat cu ușurință, astfel încât accesul la bunurile depozitate să fie întotdeauna acolo unde este nevoie.
  • Configurație flexibilă: Aceste sisteme sunt de obicei modulare și ușor de configurat. Rafturile sau compartimentele pot fi modificate pentru a găzdui diferite dimensiuni și tipuri de mărfuri depozitate.
  • Mobilitate: Datorită designului lor mobil, rafturile rulante permit bunurilor depozitate să se afle în diferite părți ale zonei de lucru, optimizând astfel procesele de lucru.
  • Acces rapid: Rafturile mobile oferă acces rapid la bunurile depozitate. Mutând rafturile sau compartimentele în locația dorită, lucrătorii pot accesa cu ușurință uneltele sau materialele necesare.
  • Depozitare regulată și clară: Rafturile mobile ajută la depozitarea regulată și clară. Cu ajutorul roților, zonele de depozitare desemnate devin ușor accesibile.
  • Ergonomie: Rafturile mobile oferă acces ușor la materialele depozitate, reducând la minimum mișcările inutile sau solicitarea lucrătorilor.
  • Stocare eficientă: sistemele de stocare mobile permit stocarea eficientă și bine organizată, ceea ce este deosebit de important în mediile în care fluxurile de lucru sunt rapide și variate.
  • Răspuns rapid la schimbări: Rafturile rulante permit un răspuns rapid la nevoile în schimbare sau procesele de lucru. Sistemul poate fi ușor modificat sau mutat pentru a se potrivi nevoilor zonei de lucru.
  • Flexibilitatea afacerii: Sistemele de stocare mobile pot fi utilizate într-o varietate de industrii și medii, inclusiv depozite, birouri, fabrici și magazine cu amănuntul.
  • Instalare și întreținere rapidă: Rafturile mobile sunt în general ușor de instalat și întreținut. Acest lucru permite adaptarea rapidă la nevoile în schimbare ale spațiului de lucru.