tubularsistem.ro

Electronic Market Kft.

Stand de cules, cărucioare mobile

Produsele care sunt în stoc sau care lipsesc pot fi vizualizate cu ușurință folosind rafturile noastre de picking. Comandă, deplasare ușoară a mărfurilor, economisire de timp.

Avantaje

Rafturile de picking sunt sisteme de depozitare care sunt utilizate pentru scoaterea sau ridicarea regulată a stocurilor. Aceste sisteme gestionează stocurile în mod eficient, ajutând la livrarea rapidă și precisă a produselor. Avantajele utilizării rafturilor de cules includ:

  • Îndepărtarea rapidă a stocurilor: Designul suporturilor de ridicare permite îndepărtarea rapidă și eficientă a stocurilor. Aspectul și designul ergonomic ajută lucrătorii să acceseze ușor și rapid produsele necesare.
  • Mărește servirea produsului: Aceste tipuri de rafturi sunt potrivite pentru servirea produselor direct de pe raft, ceea ce mărește servirea totală a produsului, deoarece nu este necesară manipularea sau manipularea suplimentară.
  • Servicii mai precise și mai eficiente: Rafturile de ridicare permit accesul ușor la produse, ceea ce contribuie la un serviciu mai precis și mai eficient. Acest lucru este deosebit de important în centrele logistice și depozitele, unde serviciul rapid și precis este esențial.
  • Design ergonomic: Designul ergonomic al rafturilor reduce sarcina asupra lucrătorilor și îi ajută să lucreze mai eficient. Caracteristici precum coșurile sau rotile ușor de împins contribuie la beneficiile ergonomice.
  • Utilizarea spațiului: Rafturile de ridicare folosesc în mod optim spațiul disponibil. Designul multistrat și sistemul modular permit utilizarea mai eficientă a spațiului din depozit.
  • Mărește viteza de lucru: Accesul simplu și rapid la consumabile crește viteza de lucru. Rafturile de ridicare permit lucrătorilor să răspundă rapid la comenzi și să se deplaseze cu ușurință prin depozit.
  • Ușurință de instalare și întreținere: Rafturile Pick sunt în general ușor de instalat și întreținut. Designul modular permite schimbări sau extinderi rapide în sistem.
  • Posibilități de automatizare: Sistemele moderne de picking pot fi integrate cu soluții de automatizare care măresc și mai mult eficiența și reduc nevoia de resurse umane.